• Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Dakbrander cq onkruidbrander met 4 Turbo koppen. Deze brander is met zijn lengte van 75cm van einde brandkop tot gashendel de ideale gasbrander om een plat dak staand mee te branden of onkruid mee te bestrijden.

LEVERINGSOMVANG
4 TURBO branderkoppen
Verbindingstuk
Handvat
Houder
Rubberen gasslang met aan beide zijde 3/8 L  aansluitingen
Exclusief: steeksleutels, gasfles en drukregelaar


AFMETINGEN
Verbindingstuk: 60cm
Rubber slang: 3/8 x 5m
Koppen: Ø 45mm
Injector: Ø 1.4mm

Verbruik (per kop @ druk van 3 bar): 3120g/h
Vermogen (per kop @ druk van 3 bar): 44KW
Te gebruiken gas: Propaangas
Lengte van einde brandkop tot gashendel: 75cm
Gebruik altijd een drukregelaar op een goedgekeurde fles en afsluiter door het "Stoomwezen" en zet deze met de juiste sleutel goed vast op de gasfles. Gebruik altijd twee steeksleutels als de slang bevestigt word, zodat de aansluiting op de brander niet kapotgedraait wordt.

LET OP!!
Lees en begrijp de meegeleverde handleiding.
Sluit de slang altijd met twee sleutels aan op de gasbrander, 1 sleutel op de brander en de andere sleutel op de slangaansluiting. Doet u dit niet dan draait u de branderaansluiting kapot wat geen garantie is. Houd altijd een blusapparaat paraat bij uw werkplek om brand te voorkomen. Houd open vuur uit de buurt van de slang en de gasfles en andere brandbare materialen om ongelukken te voorkomen. Controleer de gasslang op schade voor gebruik en vervang deze indien nodig. Sluit alle drukregelaars als u stopt met werken en het product opbergt.

Artikelnummer: FE1219F4st
Aansluiting: 3/8" Links
Diameter branderkoppen: 45mm
Lengte: 75cm
    Levertijd:1-3 dagen
Gerelateerde Producten
!