• Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

60cm dakbrander met een elektrische- Piëzo ontsteking, SHELL aanslutiing slangbreukbeveiliging die op de gasfles wordt aangesloten en 10 meter slang. Ideaal voor het gedoseerd branden op moeilijk toegangbare plekken. De toepassingsmogelijkheden zijn verwijderen van mos (ook op muren) onkruidverdelging, werken met bitumen, dakisolatie, het lassen van vijverfolie, voor het afbranden van varkenshaar en het aansteken van houtskool barbecues.

LET OP!!

Lees en begrijp de meegeleverde handleiding.

Sluit de slang altijd met twee sleutels aan op de gasbrander, 1 sleutel op de brander en de andere sleutel op de slangaansluiting. Doet u dit niet dan draait u de branderaansluiting kapot wat geen garantie is. Houd altijd een blusapparaat paraat bij uw werkplek om brand te voorkomen. Ontkoppel de gasfles en slang enkel als deze volledig leeg is. Houd open vuur uit de buurt van de slang en de gasfles en andere brandbare materialen om ongelukken te voorkomen. Controleer de gasslang op schade voor gebruik en vervang deze indien nodig. Sluit alle drukregelaars als u stopt met werken en het product opbergt.

LET OP!!

Lees en begrijp de meegeleverde handleiding.

Sluit de slang altijd met twee sleutels aan op de gasbrander, 1 sleutel op de brander en de andere sleutel op de slangaansluiting. Doet u dit niet dan draait u de branderaansluiting kapot wat geen garantie is. Houd altijd een blusapparaat paraat bij uw werkplek om brand te voorkomen. Houd open vuur uit de buurt van de slang en de gasfles en andere brandbare materialen om ongelukken te voorkomen. Controleer de gasslang op schade voor gebruik en vervang deze indien nodig. Sluit alle drukregelaars als u stopt met werken en het product opbergt.

Model: FE121960MP
Diameter: 60mm
Lengte stang: 60cm
Extra detail: elektrische- Piëzo ontsteking
Inclusief: regelbare drukregelaar & 10 meter slang
Drukregelaar aansluiting: inlaat: Shell & uitlaat: insteeknippel
Drukregelaar specificaties: instelbaar van 0 tot 3Bar, max doorlaat: 8 kg/ h
121960MPCS10
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten
!