Zinksoldeerbout Hout Pro 350gr. koperen punt 1 ltr karweifles, vulpijp, 2.0 Mtr Slang, 450gr zinkstaven,100ml Flux,

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Complete gebruiksklare zinksoldeerbranderset met alle bruikbare accessoires en verbruiksartikelen, zodat direct van start gegaan kan worden met het project. De PRO gasbrander is uitgerust met een professionele 350Gram koperen bout, messing brander, intern gasfilter, houten handvat. Deze krachtige zinksoldeerbout is uitgerust met een zware 350 gr. koperen bout en een windkap voor het bedrijfsmatig solderen van zink & koper. Tevens word er een 2.0 meter slang meegeleverd met aan 2 zijden een 3/8" snelkoppeling om aan te sluiten op 2.5 Bar Drukbegrenzer en de 1Ltr karwei gasfles. De toepassingsmogelijkheden zijn het zacht solderen van dakgoten, koperplaten en verzinkt plaatstaal tot 1.5mm metaaldikte.

De zinksoldeerbrander word geleverd met een 1 liter hervulbare stalen propaan gasfles met daarop een 2.5 Bar drukbegrenzer, 2mtr slang, Soldeerbout 350Gr, Flux, 450Gram Soldeerstaven, reinigingsvlies om het zink op te ruwen en een vulpijpje om de 1Ltr gasfles te vullen met een grotere gasfles.

De 1ltr karwei gasfles wordt LEEG geleverd.

LET OP!!
Lees en begrijp de meegeleverde handleiding.
Sluit de slang altijd met twee sleutels aan op de gasbrander, 1 sleutel op de brander en de andere sleutel op de slangaansluiting. Doet u dit niet dan draait u de branderaansluiting kapot wat geen garantie is. Houd altijd een blusapparaat paraat bij uw werkplek om brand te voorkomen. Ontkoppel de gasbus enkel als deze volledig leeg is. Houd open vuur uit de buurt van de slang en de gasfles en andere brandbare materialen om ongelukken te voorkomen. Controleer de gasslang op schade voor gebruik en vervang deze indien nodig. Laat de soldeerbout met een rustige vlam langzaam op temperatuur komen, en houd de vlam rustig tijdens gebruik. Sluit alle drukregelaars als u stopt met werken en het product opbergt.

Model: SPZB1001C-K
Diameter vlam: 20mm
Koperen punt: 350gr.
SPZB1001C-K
Nu slechts
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten